Team LS

Om livet med tre härliga individer!

Bloggtorka

Publicerad 2012-07-11 23:21:34 i Allmänt,

Har haft bloggtorka ett tag, mest pga skador och brist på motivation som har gjort att den roliga ridningen har uteblivit. Motionsridning är inte riktigt kul att skriva om ;)


Skunk fick en rejäl spark på frambenet som resulterade i drän som skulle spolas 2ggr om dagen, hippotrim och metacam. Det kändes som en spark i magen! Var iväg på koclinic, åkte till kolmården och när vi kom hem blev hon sparkad. Ofrivillig kovalecens på just den hästen som man inte vill ha som konvalecent =S
   Men hon fixade det faktiskt bättre än vad jag trodde, Enya & Whopsie fick gå i lilla hagen vid logen så de inte kunde gå bort ur hennes synhåll och hon fick hela sommarhagen för sig själv. Rörelsen var bra för svullnaden och det läkte fint, nu är där bara lite skorpor och rakad päls kvar. Har börjat rida henne på riktigt nu och hon funkar bra igen! Behöver sig ett besök hos kiropraktorn för att få loss framänden så det ska vi fixa till. Dessutom har hon växt ur sin sadel =/ Min älskade favoritsadel kommer behöva säljas!! Tråkigt värre..




Enya går som vanligt alldeles för lite, vi har ridit ut lite i skogen vilket hon älskar. Så mycket att hon har blivit lite övermodig för tillfället och jag har varit tvungen att betsla upp för att kunna påminna henne om reglerna utan att det ska bli dragkamp. Henne som jag har ridit ut på barbacka i sidepull ;) Jaja vi kommer tillbaka dit också, just nu ska vi bara ta oss ut denna testperioden sen är hon snart sig själv igen. Gårdagen spenderade på Travbanekliniken, Enyas första besök som hon skötte galant. Det är ju inte så att man vill åka dit direkt men det är nyttig träning också! Enyas anledning till doktorsbesök var även hon en spark, insidan av hasen precis över benet. Så det blev röntgen och böjprov. Men allt var helt förutom sår och en gigantisk svullnad så vi fick åka hem med hippotrim och metacam även till henne..
   Hoppas hon repar på sig snabbt! Vi är anmälda till en trail-clinic den 24-25 juni som jag väldigt gärna vill ha med henne på. Är hon inte kry får Skunk åka men trail är ju Enyas grej!!


Liten uppdatering för er! Vi lever iaf ;)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela