Team LS

Om livet med tre härliga individer!

Duktig skrot!

Publicerad 2012-05-20 22:40:20 i Whopsie,



Inkörningen går framåt!

Idag har vi dragit skrammel + vattendunk hela rundan runt byn. Dessutom med tömmarna i bettet och ingen ledare. Behöver jag säja att jag är en stolt matte???? =D

Ko-clinic!

Publicerad 2012-05-18 17:51:06 i Skunky,



En liten kort film från helgens kosse-clinic för Robert!
Detta var sista kossan på hela helgen så både häst, matte och kossa var lite trötta.


Stooooor förändring mot sist, vi har gjort riktiga framsteg och det känns otroligt gött. Nu kan äntligen det roliga börja!! =D

Fick bra kossor hela helgen och det kändes så skönt att rädslan hade gett med sig. Istället för att åka runt på hästen så började jag rida och vips satt jag på en helt annan häst, hon sög tag i kossan och började jobba mer självständigt. Och sista dagen blev jag lurad..

Hade bestämt sen innan att jag inte ville jobba med en flock kor inne, fine sa Robert och jag fick in en ko. Jobbade med den och sen skulle Robert sätta hjorden till de andra och tyckte att jag kunde stanna kvar och titta. Stå i en hörna och bara vara där med korna i andra änden på ridhuset. Meeeeen.. Efter en stund hade han lurat fram mig så då flyttade vi runt på den där lilla flocken. Hade ALDRIG trott att jag skulle sitta där, nästan exakt 1år efter olyckan och ha inne en flock med djur. Aldrig, aldrig, aldrig!! Men jag gjorde det! Och jag är förbaskat stolt över mig själv =D




Och.. Skunk är verkligen inte till salu längre!! ;)

Tappad..

Publicerad 2012-05-02 21:38:04 i Allmänt,

Har helt tappat sugen..

Vem tog min motivation och glädje? Är såå nöjd med att pyssla och mysa i hagen men jag har inte ens haft lust till ta ta ut någon av dem och markträna, än mindre rida.

Var iväg till Pilla på träningsträff i söndags, mamma red Enya och jag gick med runt och pratade. Mina fina vän Liz Fella bor hos Pilla nu och står på vila för att försöka få henne frisk. Hoppas hoppas det går! Gillar verkligen Liz och jag protesterade inte direkt när Pilla frågade om jag ville ta ut och markträna lite när jag ändå bara gick runt och tittade. Kul att träna med någon annan häst fast ändå en man känner!


Men konstigt nog var jag ganska nöjd så, hade liksom inte ens lust att sitta upp och "rätta till" Enya fast jag såg små grejer jag skulle behöva ta tag i. Men mamma skötte sig himlans bra och redde ut på lite pigg Enya och hästar runt omkring. Skönt att bara vara chaufför! På söndag ska Sass i alla fall med upp men jag tänkte försöka rida bara lite kravlöst och glida runt. Kanske prova Pillas utetrail-bana och hoppas på att där är vatten i vattengraven!


Om ca 1½ vecka är det ialla fall kosseclinic och den ser jag fram emot. Hade först tänkt ta med Enya men har vänt om och Skunk får åka ändå. Det är då hon är som lyckligast och det vill jag inte ta ifrån henne!

Puss & pannkaka

Publicerad 2012-05-02 21:06:33 i Skunky,


Men hon var i alla fall helt klart snyggaste hästen på hela tävlingen, hon var så blank och musklad och superfin!

Bild från Reining D, där vi placerade oss på 3e plats. Väldigt näjd med henne här och var väldigt förvånad över vår placering då jag trodde vi hade kommit sist.

Till WR & Allsvenske Reining blev hon tyvärr stressad och det slog lite över. Var väldigt besviken när jag gick ut från första klassen som var WR och ledsen på mig själv öfr att jag ställer för höga krav på henne när hon uppenbarligen inte trivs på en tävlingsplats. Sen repade vi till oss till Reiningen och gick in och red en bra runda med 3e placeringen. Kändes betydligt bättre till sista Reiningrundan och där var en hel del grejer som gick bättre än första svängen men jag glömde av att rida och åkte med mest vilket resulterade i fel galopp vid två tillfällen. Riktigt surt när hon i stort sett aldrig tar fel galopp annars!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela