Team LS

Om livet med tre härliga individer!

Is överallt

Publicerad 2013-02-20 21:30:46 i Allmänt,

 
Igår red jag bägge hästarna med månskenet som belysning, hur härligt som helst! Helt stjärnklart vilket gjorde att min ridvolt var såpass ljus att det gick att rida lite nätt där. Som tur är så har inte inlandsisen tagit sig dit ännu utan bara övermannat hela gården...
 
Red Skunk först och hon var sååå fin, lite stel i början men sådär grymt arbetsvillig och mjuknade fint. Man kan ju leka runt en hel del i skritt och böja, flytta osv. så det var det  vi sysslade med idag. Hon fick massor med beröm för småsteg åt rätt håll och det är så gött när hon är på detta humöret, lite will to please :)   Hoppas hennes höft är bättre, det kändes bra i alla fall!
 
Enyisen var ringrostig och stel som ett järnspett, Det var ett par steg tillbaka sen sist tyvärr. Och hon är ju sån att hon behöver tid på sig och man måste ha guds tålamod och bara vänta ut henne lugnt och stilla. Sen när hon väl släpper och mjuknar så kan man börja rida henne och så även idag! Jobbade lite på småvolter och flyttade in rumpan, ut rumpan med huvudet nere och ryggen upp. SVÅÅÅÅRT säjer Lilla E! Men hon var duktig! Började smyga lite med början till stoppen, halt och tänk bakåt och behåll formen. Det ska vi leka vidare med helt kravlöst :)   
 
 
Och..
 
Idag tog jag ut Whopsie på en liten tömkörningsrunda i skogen, hon har haft paus i kylan och var dunderglad att få arbeta! Körde henne på sidepull då hon klart och tydligt berättar att hon inte gillar bettet, kanske är tandbyte som ställer till det? Hon ska få åka upp till Ylva Rubin en sväng senare iår och kika över munnen men tills dess blir det sidepull..
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela