Team LS

Om livet med tre härliga individer!

Vintertider...

Publicerad 2013-02-06 21:30:29 i Allmänt,

Som varje morgon delar Whopsie & Skunk frukost. Så tänker man på hur det var i början när Skunk hade flyttat hit, hon var väldigt vaktig med sin mat och det var rent kaos varje morgon för hon jagade skiten ur de andra. Jag hade hö-högar över halva hagen bara för att alla skulle få äta. Och nu står hon vid grinden och väntar tills alla har kommit ut innan hon går och äter.. Ur samma låda som Whopsie! Det gör underverk för humöret att inte behöva gå hungrig :) Alltid tillgång till halm att äta och höet utportionerat över dagen samt fri tillgång inomhus. Det är receptet..
 
Whopsie är lite sur på hölådorna, nu måste hon dra ut höet för att kunna rulla sig i det ju! ;) Hon är faktiskt riktigt fin i hullet iår, hon får hö ute precis som de andra och inne blir det bara halm ihop med lite lucern och soja för att balansera proteinet. Nu är hon lite rund men absolut inte tjock och fet som förra året, känns väldigt skönt!
 
Och lilla Enya, hon går alltid direkt till nya Thermobaren på morgonen och dricker. Trots både kopp och hink inne så är vattnet godast ute i Thermobaren. Bra betyg där!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela